« Tilbake til Valutakalkulator


Valutakalkulator på din egen nettside

Det er enkelt å plassere vår valutakalkulator på din egen nettside eller blogg. På denne måten kan du ha vår valutakalkulator lett tilgjengelig på en side som du bruker til daglig. Dette kan også være greit for alle som driver nettsteder relaterte til reise eller salg på nett, hvor det gjerne kan være fint å kunne tilby en tjeneste for valutakalkulering.

Når du har integrert vår valutakalkulator vil den se slik ut:

Valutakalkulator

Det eneste du trenger å gjøre for å legge til valutakalkulatoren på ditt nettsted er å sette inn følgende kode der du vil at valutakalkulatoren skal være:

<a href=https://www.valutakalkulator.net/ id=valutakalkulator>Valutakalkulator</a> <script src=https://ext.valutakalkulator.net/ext_js.php> </script>

Dersom du ikke har behov for å benytte SSL (kryptert overføring av data), kan https:// i koden over byttes ut med http://.

For de mer avanserte..

Er du litt mer teknisk anlagt av deg ønsker du kanskje også gjerne å sette hvilke valutaer som skal vises som "standard" i det valutakalkulatoren lastes på din nettside. Dette er fullt mulig. La oss for eksempel si at du vil sette danske kroner (DKK) som fra-valuta og svenske kroner (SEK) som til-valuta. Kodesnutten du setter inn bør da se slik ut:

<a href=https://www.valutakalkulator.net/ id=valutakalkulator>Valutakalkulator</a> <script src=https://ext.valutakalkulator.net/ext_js.php?defaultfrom=DKK&defaultto=SEK> </script>

Koden som er uthevet ovenfor er det som er forskjellen fra standardkalkulatoren, og parameter defaultfrom tilsvarer fra-valuta mens parameter defaultto tilsvarer til-valuta. Disse kan endres som man vil, ved å benytte valutakoden for hvilke som helst valutaer du ønsker å ha som standard (forutsatt at de finnes i valutakalkulator.net sin kalkulator). Sjekk gjerne liste over tilgjengelige valutaer med valutakoder for å finne ut hvilke valutakoder du kan velge blant.

Lykke til med valutakalkulator på din nettside! :-)