Valutakalk på internett

Skriv inn det beløpet du ønsker å veksle, og fyll ut hvilken valuta du vil veksle fra og til. Resultatet kommer over selve kalken.Valutakalk på SMS

Valutakalken vår fungerer også via mobiltelefon. Dette kan for eksempel være nyttig når du er ute og reiser - og trenger valutaberegningene på sparket, eller når man ikke har PC og internett lett tilgjengelig.


Send melding TXT VALUTA <fra valuta> <til valuta> <ønsket beløp> til nummer 2201


Eksempel: Send melding TXT VALUTA NOK SEK 100 til nummer 2201Andre eksempler:

Eksempel 1: Skriv "TXT VALUTA NOK USD 100"
Valutakalk regner da 100 NOK (norske kroner) om til USD (amerikanske dollar) og sender deg riktig sum.

Eksempel 2: Skriv "TXT VALUTA EUR 100"
Valutakalk regner da 100 euro om til norske kroner som er satt som standardverdi om kun 2 variabler benyttes.

Informasjon om tjenesten:

Ved desimal brukes punktum.
Hugs at ved bruk av valutakalk pr. sms kan kun forkortelser av valutaer brukes (NOK for Norske Kroner, SEK for Svenske Kroner, USD for U.S. Dollar osv.). For mer informasjon om valutaene som valutakalken kan regne med kan du sjekke oversikten over tilgjengelige valutaer.

Tjenesten koster 5,00 NOK pr. melding. Ved problemer, kontakt oss på post(at)tveit(dot)net. Tjenesten er drevet av no.fortumo.com.

Hva skal man med en valutakalk?

Enkel tilgang til valutakalk er ofte nyttig. Dette kan være greit for mennesker som reiser mye i utlandet eller for deg som handler mye med utlandet, men også deg som skal på ferietur til utlandet. Konvertering av valuta kan rett og slett være nyttig i mange tilfeller. Tanken bak valutakalken vår er å gjøre det enkelt og brukervennlig for alle å utføre disse beregningene selv, både via nettsiden vår og mobiltelefonen. Vi håper å ha klart dette, men vi er alltid åpne for tips til forbedringer av tjenesten - så om du ikke er 100% fornøyd - ta gjerne kontakt med oss. En valutakalk kalles også ofte for valutakalkulator, valutaomregner, valutakurser, valutaregner eller på engelsk: currency converter, currency calculator eller currency exchange rates calculator.