Valutakurser på internett

Skriv inn det beløpet du ønsker å veksle, og fyll ut hvilken valuta du vil veksle fra og til. Valutakurser kommer over selve valutakalkulatoren.Valutakurser på SMS

Valutakurser kan du få også via mobiltelefon. Dette kan for eksempel være nyttig når du er ute og reiser - og trenger valutaberegningene på sparket, eller når man ikke har PC og internett lett tilgjengelig.


Send melding TXT VALUTA <fra valuta> <til valuta> <ønsket beløp> til nummer 2201


Eksempel: Send melding TXT VALUTA NOK SEK 100 til nummer 2201Andre eksempler:

Eksempel 1: Skriv "TXT VALUTA NOK USD 100"
Valutakalkulator regner da 100 NOK (norske kroner) om til USD (amerikanske dollar) og sender deg riktig sum.

Eksempel 2: Skriv "TXT VALUTA EUR 100"
Valutakalkulator regner da 100 euro om til norske kroner som er satt som standardverdi om kun 2 variabler benyttes.

Informasjon om tjenesten:

Ved desimal brukes punktum.
Hugs at ved bruk av valutakalkulator pr. sms kan kun forkortelser av valutakurser brukes (NOK for Norske Kroner, SEK for Svenske Kroner, USD for U.S. Dollar osv.). For mer informasjon om valutakurser som valutakalkulatoren kan regne med kan du sjekke oversikten over tilgjengelige valutaer.

Tjenesten koster 5,00 NOK pr. melding. Ved problemer, kontakt oss på post(at)valutakalkulator(dot)net. Tjenesten er drevet av no.fortumo.com.

Hva skal man med omregning av valutakurser?

Enkel tilgang til sammenligning av valutakurser er ofte nyttig. Dette kan være greit for mennesker som reiser mye i utlandet eller for deg som handler mye med utlandet, men også deg som skal på ferietur til utlandet. Konvertering av valuta kan rett og slett være nyttig i mange tilfeller. Tanken bak valutakalkulatoren vår er å gjøre det enkelt og brukervennlig for alle å utføre disse beregningene selv, både via nettsiden vår og mobiltelefonen. Vi håper å ha klart dette, men vi er alltid åpne for tips til forbedringer av tjenesten - så om du ikke er 100% fornøyd - ta gjerne kontakt med oss. En valutakalkulator kalles også ofte for valutakalkulator, valutaomregner, valutakalk, valutaregner eller på engelsk: currency converter, currency calculator eller currency exchange rates calculator.

Andre tjenester for utregning av valutakurser

I tillegg til hovedtjenestene, valutakurser på web og pr. SMS, tilbyr vi også disse tjenestene:

Valutakurser på Facebook
Benytter du Facebook, og skulle ønske at alt du trenger av applikasjoner og nettsteder hadde fantes der? Nå slipper du å forlate Facebook for å sjekke valutakurser! Vi har utviklet en egen facebookapplikasjon hvor du kan sjekke valutakurser, slik at du når som helst kan sjekke dine valutakurser direkte på Facebook. Les mer om valutakurser på facebook eller prøv den selv.

Valutakurser for mobil enhet
For mobilnettlesere har vi utviklet en egen forenklet valutakalkulator for å finne frem til valutakurser. Denne valutakalkulatoren inneholder kun de valutakurser som er mest søkt på, og er spesialtilpasset mindre skjerm. For å kunne bruke denne må man benytte en mobil enhet. Les mer om valutakurser for mobil enhet.

Valutakurser på din egen nettside
Det er enkelt å plassere utregning av valutakurser på din egen nettside eller blogg. På denne måten kan du, eller dine besøkende, regne ut valutakurser lett tilgjengelig på en side som du bruker eller drifter til daglig. Dette kan også være greit for alle som driver nettsteder relaterte til reise eller salg på nett, hvor det gjerne kan være greit å tilby en tjeneste for utregning av valutakurser. Les mer om valutakurser på din egen nettside.