Valutakalkulator

Skriv inn det beløpet du ønsker å veksle, og fyll ut hvilken valuta du vil veksle fra og til. Resultatet kommer over selve valutakalkulatoren.


3000 Norsk krone =

9936.78 Thailandsk baht

Kursene er sist oppdatert: 16.10.2019 22:24


Noen utvalgte valutakurser konvertert til norske kroner

Euro EUR 1 Euro    10.11
Amerikanske Dollar USD 1 Amerikanske Dollar    9.15
Britiske Pund GBP 1 Britiske Pund    11.67
Danske Kroner DKK 100 Danske Kroner    135.32
Svenske Kroner SEK 100 Svenske Kroner    93.42
Thailandske Baht THB 100 Thailandske Baht    30.08
Tyrkisk lira TRY 100 Tyrkisk lira    155.06
Australske Dollar AUD 1 Australske Dollar    6.17
Kanadiske Dollar CAD 1 Kanadiske Dollar    6.93
Hong Kong Dollar HKD 1 Hong Kong Dollar    1.17
Singaporske Dollar SGD 1 Singaporske Dollar    6.67
Japanske Yen JPY 100 Japanske Yen    8.39
Russiske Rubler RUB 100 Russiske Rubler    14.23
Polske Zloty PLN 100 Polske Zloty    235.46
Sveitsiske Franc CHF 100 Sveitsiske Franc    917.94

Valutakursene oppdateres 2 ganger i døgnet. Sist oppdatert: 16.10.19 18:02

Hvorfor bruke en valutakalkulator?

Enkel tilgang til valutakonvertering er ofte nyttig. Dette kan være greit for mennesker som reiser mye i utlandet eller for deg som handler mye med utlandet, men også deg som skal på ferietur til utlandet. Konvertering av valuta kan rett og slett være nyttig i mange tilfeller. Tanken bak vår valutakalkulator er å gjøre det enkelt og brukervennlig for alle å utføre disse beregningene selv, både via nettsiden vår og mobiltelefonen. Vi håper å ha klart dette, men vi er alltid åpne for tips til forbedringer av tjenesten - så om du ikke er 100% fornøyd - ta gjerne kontakt med oss. En valutakalkulator kalles også ofte for valutaomregner, valutakalk, valutakurser, valutaregner eller på engelsk: currency converter, currency calculator eller currency exchange rates calculator. Hvis du trenger mer informasjon kan du lese mer om valuta hos Wikipedia.

Valutakalkulator for alle plattformer: web, mobil, Android, iPhone, epost, Facebook og SMS.

For å gjøre det enklere for deg tilbyr vi, i tillegg til valutakalkulatoren på web, følgende tjenester:

Valutakalkulator for mobil enhet
For mobilnettlesere har vi utviklet en egen forenklet valutakalkulator. Denne valutakalkulatoren inneholder kun de valutaene som er mest søkt på, og er spesialtilpasset mindre skjerm. For å kunne bruke denne må man benytte en mobil enhet. Les mer om valutakalkulator for mobil enhet.

Valutakalkulator-App for Android
I 2012 ble vår egen app til Android tilgjengelig på Google Play. Dette betyr at du nå også kan installere og kjøre valutakalkulatoren vår som en hvilken som helst annen app på din mobiltelefon eller nettbrett. Alle våre tilgjengelige valutakurser er publisert i appen, så her finnes det ingen begrensninger. Prøv gjerne vår valutakalkulator-app du også. Les mer om valutakalkulator-app for Android.

Valutakalkulator-App for iPhone
Sommeren 2013 ble appen for iPhone tilgjengelig i AppStore. Appen kan lastes ned og installeres på din iPhone eller iPad. Prøv gjerne vår valutakalkulator-app for iPhone du også. Les mer om valutakalkulator-app for iPhone.

Daglige valutakurser på epost
Få daglige oppdateringer for de største og mest brukte valutaene direkte levert til din innboks. Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, vil du hver ukedag få levert vår valutaoppdatering før frokost. Les mer om og meld deg på vårt nyhetsbrev med daglige valutakursoppdateringer.

Valutakalkulator på Facebook
Er du hekta på Facebook, og skulle ønske at alt du trenger av applikasjoner og nettsteder hadde fantes der? Nå slipper du å forlate Facebook for å kunne gjøre valutaberegning! Vi har utviklet en egen facebookapplikasjon av valutakalkulatoren vår, slik at du nå også kan benytte vår valutakalkulator direkte på Facebook. Les mer om valutakalkulator på facebook eller prøv den selv.

Valutakalkulator på din egen nettside
Det er enkelt å plassere vår valutakalkulator på din egen nettside eller blogg. På denne måten kan du ha vår valutakalkulator lett tilgjengelig på en side som du bruker til daglig. Dette kan også være greit for alle som driver nettsteder relaterte til reise eller salg på nett, hvor det gjerne kan være greit å tilby en tjeneste for valutakalkulering. Les mer om valutakalkulator på din egen nettside.

Valutakalkulator på SMS
Valutakalkulatoren vår fungerer også som SMS-tjeneste på din mobiltelefon. Dette kan være spesielt nyttig når du er ute på reise og har behov for å gjennomføre valutaberegningene på sparket, eller når du ikke har PC og internettoppkobling lett tilgjengelig. Du sender da forespørselen til vårt kortnummer, og får en SMS-melding med utregningen i retur. Les mer om valutakalkulator på SMS.

Siste kalkuleringer gjort i valutakalkulatoren

45 USD til NOK
61 CAD til NOK
600 CAD til NOK
32000000 VND til NOK
7000 EUR til NOK
100 EUR til NOK
72435000 VND til SEK
873 EUR til NOK
147 GBP til NOK
147 EUR til NOK
25000 NOK til THB
10000 GBP til NOK
1 GBP til NOK
10000 GBP til THB
1250 EUR til NOK